Dutch Flow Challenge

Wat is de Dutch Challenge?

De Dutch Challenge is een verbindend, uniek driedaags teambuilding event, onderdeel van de UK Challenge.
Deze challenge daagt jou en je team uit in mentale weerbaarheid, fysieke inspanning en strategische kennis. Je wordt als team stevig getest op het gebied van communicatie, besluitvorming en werken onder druk. Ben je als persoon en als teamlid in staat om constant in flow te presteren? Dat is de grote uitdaging!

Twee jaar geleden deed ik zelf samen met Oliver Bele mee in een team van Brand Loyalty tijdens een vergelijkbare challenge in Portugal
Oliver zag kansen om dit geweldige event naar Nederland te halen. En zo staat nu de Dutch Challenge op de agenda voor september 2022.

Wat zijn de business benefits van deze challenge?

Dit zeggen deelnemers van de UK CHallenge over de benefits na het event:

– 91% verbeterden de communicatieve vaardigheden na deelname
– 90% verbeterden de strategische besluitvorming na deelname
– 92% gelooft dat de ontwikkelde vaardigheden helpen op de werkvloer
– 95% verbeterden het werken in teams na deelname
– 100% bereikten hun doelstellingen die ze gesteld hadden aan de deelname

Wil je meer informatie en testimonials over de voorgaande 30 jaar van dit World Leading Team Event, ga dan naar UK Challenge.
Meer informatie over de Dutch Challenge vind je op de eventpagina Euro Challenge.

In Flow presteren tijdens de Flow Challenge

Het succes van deelname aan deze challenge staat of valt met in Flow kunnen presteren. Daarom hebben Oliver en ik gekeken hoe we teams klaar kunnen stomen door middel van het trainen van de Flow Formule. De laatste twee events hebben we teams voorafgaand aan de challenge in online teammeetings getraind in het creĆ«ren van Flow, met succes! Deze sessies, het trainen van de Flow Formule, horen nu bij het basispakket nadat je je als team ingeschreven hebt. De eerste sessie staan we stil bij ‘IK- in het team’ en de tweede sessie bij ‘Wij- als team’. Natuurlijk willen we ook na de challenge nog reflecteren in een sessie zodat iedere deelnemer zijn of haar ervaringen kan vertalen naar de werkvloer.

Wil jij meer weten over deelname aan deze challenge?

Mail me dan op jeroen@jeroenjonk.com. Ik mail je dan direct een inspirerende presentatie.
Of app/bel me op 06 – 478 96 68 68.

Heb je zin om mee te doen, maar lukt het je niet om een team bij elkaar te krijgen? Neem dan ook contact met me op. Open inschrijving behoort namelijk ook tot de mogelijkheden. We stellen dan een team samen met 6 gelijkgestemden uit verschillende organisaties.