Open inschrijving

Onderstaand vind je Flow workshops en trainingen waaraan je individueel deel kunt nemen. Jeroen werkt graag in kleine groepen zodat iedereen voldoende aandacht ontvangt en de workshop effect oplevert voor iedere deelnemer. De maximale groepsgrootte is meestal 6 deelnemers.

Waarom deelnemen aan een Flow workshop?

Flow is een belangrijke factor voor werkgeluk. Het geeft het gevoel dat je 100% een bent met wat je doet. Je bent geconcentreerd en vergeet de tijd. Achteraf voel je je supervoldaan en opgeladen omdat je boven je verwachtingen hebt gepresteerd.

De natuur, spelenderwijs leren en jezelf in beweging zetten zijn het fundament voor het starten van je Flow motor. Jeroen gebruikt daarom wandelen, golf en trailrunning in zijn workshops en trainingen.

Walk of life

Wandelen is een vorm van meditatie. Het brengt je denken tot rust en je krijgt een extra dosis zuurstof. Je frontale hersenkwab, geassocieerd met creativiteit en je gemoedstoestand wordt hierdoor gestimuleerd. Door het vrijkomen van endorfines ervaar je euforie en optimisme. De eerste stap in het activeren van je flow motor is gezet. Wil jij jouw persoonlijke Flow type ontdekken en heb je interesse mee op reis te gaan? bekijk dan onderstaande programma’s

Swing of Life

Golf is een complexe sport en vraagt om fysieke en mentale vaardigheden. Hoe jij swingt, chipt en put. Hoe jij reageert na een mindere bal en hoe je omgaat met je medespelers zegt alles over je staat van zijn en je mate van Flow. Wil jij door middel van je golfspel inzicht in waar jij je spel en dus je Flow saboteert? En hoe dit bewustzijn je Flow Motor aan kan wakkeren? Bekijk dan onderstaande programma’s

Trail of life

Trailrunnen vraag om techniek. Hoe bestijg je een heuvel of berg en durf je los te laten in het afdalen? Hoe ga je om met vermoeidheid, met kuilen op je pad? Ook hier gaan fysieke en mentale aspecten hand in hand bij het lekker lopen, jezelf voorbij willen rennen of opgeven. Kennis over en het ervaren van flow brengt je naar de bekende ‘runners high’. Begin 2022 komen onze nieuwe programma’s weer op de site.

Co-creatie

In samenwerking met collega’s organiseer ik de volgende Flow events:

Referenties
TU/Eindhoven
Iron Shirt
Fontys
Summa
NXP
KLM Catering
BAM
MMC
Veiligheidsregio
Australische Zwemcoaches
Beeckk
Philips
NN
PSV
EG
EY
Alcomex
National Heren hockey  Belgie
KNHB
Rabobank
TU/Eindhoven

TU/e

Iron Shirt

Iron Shirt

Vrijwilliger

Fontys

Insights leiderschap en teamcoaching

Summa

Organisatie, team en persoonlijk leiderschap traject

NXP

Teamtraject

KLM Catering

Co-produktie met Verschoor & Oudshoorn

BAM

Leiderschap programma

MMC

Leiderschap en teamtrajecten

Veiligheidsregio

Leiderschap programma

Australische Zwemcoaches

Inner game coaching workshop

Beeckk

Team & leadership program

Philips

MBA Leadership Program Harvard Boston

NN

Teamcoaching

PSV

PSV Opleidingen coach de coach programma

EG

Heren & Senioren 1 Team & mentale coaching

EY

Co-production with TPC Leadership

Alcomex

Team & leadership program

National Heren hockey Belgie

Team coaching with video feedback

KNHB

Communicatie en authentiek leiderschap workshops

Rabobank

Afdeling Sponsoring persoonlijk leiderschap en teamtraject