Jeroen Jonk

team & leadership guide

Jeroen Jonk, van oorsprong jurist bij een corporate onderneming, kreeg 18 jaar geleden bij het lezen van het baanbrekende boek Effect van Johan Olav Koss een AHA erlebnis. Niet zijn jarenlange studie bleek bepalend voor een glanzende carrière maar wat hij van kleins af aan spelenderwijs ervaren had over samen het beste spel spelen op het hockeyveld.

Mentale training

Johan Olav Koss beschrijft in zijn boek hoe hij dankzij mentale training, het samenwerken als team en het strijden voor een hoger doel (stichting Right to Play: kinderen het recht van spelen geven in oorlogsgebieden) tot zijn uitmuntende schaatsprestaties kwam. Hij verwoorde precies waar Jeroen al jaren in geloofde.

Wat zijn Chi Kungs

Honderden leiders & Duizenden teamleden

Jeroen twijfelde dan ook geen moment meer. Schreef nog die dag een ontslagbrief en ontwikkelde zijn eerste training team-effect. Nu 20 jaar later heeft Jeroen honderden leiders en duizenden teamleden gegidst naar diep inzicht in zichzelf en teamprocessen waardoor moeiteloos én met plezier topprestaties ontstaan met altijd het hogere persoonlijke en/of bedrijfsdoel voor ogen.

Hij helpt hardwerkende mensen meer speelruimte voor zichzelf te creëren. Want spelen met elkaar is cruciaal. Het zorgt voor een verbinding met elkaar zonder maskers. Bij spelen mag je namelijk fouten maken. Je wordt niet direct afgerekend op het eindresultaat. Hierdoor leer je sneller, ben je innovatiever en is leren leuk!

100% opgaan in wat je doet

Een van de doelen van de trainingen is om in Flow te komen. Flow betekent dat je de tijd vergeet. Je gaat 100% op in wat je doet. Na afloop voel je je super voldaan omdat je een veel betere prestatie neergezet hebt dan je ooit gedacht had van jezelf.

Wil jij ook, alleen of met een team, een flow training volgen? Bekijk hier de Incompany trainingen of onze Flow workshops.