Sandra Lensink

Inspirational & Consiousness Guide

Een van de grote paradoxen van het leven is dat we naar binnen mogen keren om ons passievolle pad naar buiten te vinden. Dat is wat het leven me 17 jaar geleden vroeg te doen. Na een lange periode van proberen weg te rennen voor donkere gedachten en gevoelens kwam ik in een burn-out.

En dat was het beste wat me ooit kon overkomen!

Vóór deze transformatie-periode heb ik me nooit afgevraagd wat in flow leven nu werkelijk betekent. Ook al voelde het vaak niet goed. Ik volgde de regels die systemen zoals school, familie, vrienden en de media me lieten zien omdat het zo hoort.

Stapsgewijs word ik wakker en ben ik op weg naar een steeds bewuster leven waar ik de keuzes maak vanuit mijn hart. Het leven leert me steeds dieper alle overtuigingen en ideeën in twijfel te trekken die me ervan weerhouden mijn unieke potentieel te leven.

Het pad dat zich nu al jaren voor me uitrolt…

Elke keer als ik het aandurfde om beperkende overtuigingen, relaties en carrières los te laten, gingen er nieuwe deuren richting spontaan leven voor me open. Ik verliet mijn baan als marketeer in het bedrijfsleven en werd vitaliteitscoach en yogadocent. Drie jaar geleden liet het leven me ook dit loslaten om dieper in bewustzijns-trainingen van Byron Katie, Eckhart Tolle, de Cursus in Wonderen en het Tao-isme te stappen.

Het pad dat zich nu al jaren voor me uitrolt gaat over het steeds dieper loslaten van individuele en collectieve patronen en angsten om steeds meer mijn ware natuur, die bestaat uit compassie en innerlijke vrede, naar buiten te laten stralen. Zoals Eckhart Tolle het zo mooi zegt :

“You are the sky. The clouds are what happens, what comes and goes.”

Zodra ik in staat ben mijn ideeën los te laten over wie ik zelf ben en wie de ander moet zijn, neemt iets veel groters dan onze persona’s het over en ontstaan er wonderen in contacten en in manifestaties. Leven en werken gebeurt dan in een moeiteloze, energie-gevende flow.

Ik leer hierdoor dat ieder proces in het leven zichzelf op wonderlijke wijze stuurt als wij het toestaan.

Natuurlijk Zelfvertrouwen

Samen met Jeroen, die ook mijn levenspartner is, geef ik de training ‘Natuurlijk Zelfvertrouwen’. Praten over flow en me erover laten voeden door anderen brengt mij steeds weer in die moeiteloze, geluksstaat. Daarom zijn alle interviews die ik mag houden één en al win-win. Ook als sparringspartner mogen functioneren voor het ontwikkelen van flow trainingen en het op de achtergrond zorgen dat alle andere activiteiten op rolletjes verlopen maken van mij een blij en dankbaar mens.

Het vrije camperleven

Wonen doe ik zowel in onze camper als in ons huis in Aalst, waarbij het camperleven me steeds meer naar zich toetrekt. Zowel samen met Jeroen als alleen, zwerf ik graag door Europa om me te laten verrassen door het moment.

Tijdens deze rijdende avonturen word ik één met mijn creatieve natuur in de rol van fotograaf en als schrijver bij letsbundl.

Naast het katalyseren van steeds meer flow in mijn eigen leven en als natuurlijk gevolg in dat van anderen, brengen de camera en de pen mij naar de ‘Alice in Wonderland’ staat.

Het land waar tijd, gedachten en de wereld verdwijnen naar de achtergrond.

Het land waar resultaat ondergeschikt wordt aan het plezier van creëren.

Dat zijn voor mij belangrijke aspect van in flow leven!