Keuzes uit mijn leven

Bakken vol vertrouwen

Een startkapitaal had Jeroen niet. Wel bakken vol vertrouwen, lef en een groot netwerk. ‘Als je durft te gaan staan voor waar je in geloofd, inspireer je anderen en gaan ze je op weg helpen’ zegt Jeroen hierover. Hij kreeg direct het vertrouwen van relaties waardoor hij teamtrajecten mocht opzetten en begeleiden bij adviesgroep SUMA, bouwonderneming BAM en hoofdklasse hockeyteam Bloemendaal.

Inlevende nieuwsgierigheid

Met de inzet van Insights Discovery, zijn jarenlange spelervaring en zijn inlevende nieuwsgierigheid naar het unieke potentieel van ieder mens verdiende hij al snel zijn eerste sporen. Jeroen mocht speelruimte creëren om het beste uit werknemers, leiders en organisaties te halen bij een breed scala aan klanten:

– Multinationals zoals Philips, NXP, KLM, Rabobank, Shell, Van Lanschot, Heineken, Nationale Nederlanden
– Onderwijsinstellingen zoals Fontys, ROC, Universiteit van Groningen en Harvard University Boston
– Zorginstellingen zoals Maxima, St Anna en Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis
– Non-profit zoals Politie en Veiligheidsregio Midden-West Brabant (brandweer)
– Sportteams zoals Belgisch nationaal Hockeyteam, Australisch zwemteam, PSV en hoofdklasse golfteams
– MKB zoals Alcomex, Beeckk Ruimtemakers, Vollenhoven Olie, Personato werving en selectie

 

Alles lijkt te kloppen

Op zijn 45ste liep zijn trainingsbureau als een doorgesmeerde trein. Met veel zeer tevreden klanten, dito ondersteunende trainers die hij freelance inhuurde voor langlopende trajecten, een prachtige omzet en een trainingscentrum dat hij samen met vriendin Sandra runde, leek alles te kloppen.

Hij gaf het leven zeker een acht én juist dat begon aan hem te knagen. Hij wist namelijk maar al te goed welk gevaar hierin schuilt. ‘Een leider of een team die zichzelf een acht geven, gaan achterover hangen, leunend op ervaring uit het verleden’ benadrukt Jeroen hierover. De drukte en de waan van de dag zorgden voor hoge scores op de korte termijn. Voor uitzoomen en de lange termijn was eenvoudig geen tijd. Dit begon parten te spelen in Jeroen’s fysieke en mentale vitaliteit.

Stekker eruit en de camper in

Dit was het moment om op het hoogtepunt de stekker er tijdelijk uit te trekken. Samen met Sandra en hond Floyd stapte hij in de camper  om met onbekende bestemming te dwalen door Europa. ‘De reis zelf was ons doel en we zagen wel waar die ons heen bracht’ mijmert Jeroen.

Onderweg kwam Jeroen in aanraking met TAO trainer Reinoud Eleveld. Jeroen ging twee jaar intensief met Reinoud, die het tao-istische gedachtegoed gekoppeld heeft aan het golfspel, trainen. De flow formule uit de TAO was het volgende AHA moment voor Jeroen. Al jaren werkte hij ongemerkt op de flow formule manier. Nu kreeg het op een nog veel diepere laag handen en voeten en kon Jeroen de vertaalslag maken naar een nieuwe vorm van trainingen opzetten en geven.

Lef en creatieve energie

De lef en de creatieve energie van de beginjaren van het starten van mijn bedrijf begonnen weer te stromen. Vanuit het bewandelen van andere paden dan de gangbare zijn zeer vernieuwende en duurzame trainingsprogramma’s zoals Swing of Life en Walk of Life ontstaan die ik nu alweer 3 jaar mét succes mag geven.

Deze programma’s zijn erop gericht om zowel op individueel, team- of bedrijfsniveau te bewegen van doelgericht naar purpose-gericht leven en werken. Vanuit je eigen, unieke blueprint ontwikkel je nieuwe speelruimte, waarin ontspanning en plezier tot je beste, moeiteloze prestaties leiden. Je verkent je fysieke en mentale grenzen en verlegt ze. Door wijs te spelen ontdek je onbegrensde levenskracht. Met de juiste mindset buig je een neerwaartse, fysieke spiraal om. Je word juist vitaler en gezonder en ervaart onbeperkte groei in jezelf, je team of je bedrijf.

Al heel jong mocht Jeroen ervaren dat spelenderwijs leren de allerbeste methode is om in flow moeiteloos te presteren. Zoek jij voor jezelf of voor je team een gids die je mee op reis neemt richting flow, schakel Jeroen dan in voor een incompany training of volg een open inschrijving training.