Jeroen raakt de mens achter het masker

Paul Smilde, executive coach & owner Transform2Eden

‘Jeroen raakt de mens achter het masker, waardoor je team tot echte samenwerking en groei komt’ aldus Paul Smilde, executive coach & owner Transform2Eden. Pault vertelt over zijn ervaring met de trainingen van Jeroen Jonk:

Ik leerde Jeroen kennen in 2010 toen ik bij Philips Healthcare de nieuwe regio Zuid-Europa mocht gaan leiden. Nadat ik een management team had samengesteld waarin alle landen vertegenwoordigd waren, wilde ik een aantal dagen bij elkaar komen. Naast het opzetten van een business strategie voor deze nieuwe regio, vond ik het belangrijk om elkaar echt te leren kennen zodat we als team over de landsgrenzen heen als een topteam konden gaan functioneren. Toen ik bij HR binnenliep met deze vraag, werd ik doorverwezen naar Jeroen.

Paul Smilde en team

En in het eerste kwartier van de training wist ik waarom. Jeroen heeft een bepaalde rust en bewustheid over zich waardoor hij direct veiligheid creëert. Iedereen voelde zich hierdoor meteen op zijn of haar gemak. Door zijn open manier van verbinden waarbij hij iedereen weet te betrekken, was de weg snel vrijgemaakt voor de mens achter alle maskers. Hierdoor waren we als team in staat om bestaande, blokkerende patronen te doorzien en elkaar te helpen in de persoonlijke en in de bedrijfsgroei.

Bij de teams die ik daarna op heb mogen aansturen, heb ik steeds weer gebruik gemaakt van de expertise van Jeroen, zodat ik op een dieper bewustzijnsniveau samen wist te werken met mijn teamleden. Uiteraard hebben zijn trainingen mijzelf ook diepe inzichten gegeven in mijn eigen functioneren, mijn manier van samenwerken en leidinggeven.

Paul Smine Boston

Enkele jaren geleden hebben we, in samenwerking met Harvard University, een post-MBA programma ontwikkeld om jonge leiderschapstalenten in Zuid-Amerika, Afrika en Azië in Philips Healthcare te ontwikkelen. Jeroen heeft aan dit programma een belangrijke bijdrage geleverd met een op maat gemaakte module over team performance en leiderschap. De deelnemers waren euforisch over de krachtige inzichten uit Jeroen’s bijzondere module, die zij direct konden toepassen in hun leiderschapsrollen binnen Philips.

Of je nu een nieuw team gaat formeren, óf op een dieper bewustzijnsniveau met je bestaande team wilt leren werken, ik kan je een samenwerking met Jeroen van harte aanbevelen!

Jeroen raakt de mens achter het masker, waardoor je team tot echte samenwerking en groei komt

Paul Smilde