Meer bewustzijn meer Flow

In deze Story vind je de laatste 2 video’s van een cyclus van 5 video’s die gaan over : ‘het trainen van Flow volgens de Flow formule’. In onderstaande video deel ik kennis over persoonlijke voorkeursstijlen. Ik geloof dat je alleen met zelfkennis en bewustzijn de weg naar Flow kan vinden. Weet jij je hoofd, hart en buik met elkaar te verbinden?

In onderstaande video, Blok 4, daag ik je uit stil te staan bij de manier waarop jij wel of niet inneemt je ruimte inneemt.
(Zie ook de tekening onderaan deze pagina).

Nieuw programma vanaf maandag 8 juni: Drijfveren Meditatie & Chi Kungs

Volgende week start ik met een nieuwe cyclus over je ‘Innerlijke Drijfveren’. Deze vindt plaats door middel van een livestream op Instagram. De livestream start met een korte meditatie van 8 minuten. Direct na de meditatie start de Chi Kung warming-up. Je kan ervoor kiezen om alleen de meditatie te volgen of de gehele livestream te volgen.

6.59 uur Begin livestream op Instagram. Bezoek mijn Instagram account: https://www.instagram.com/jeroenjonk/

7.00 uur Start ‘Innerlijke drijfveren’ meditatie

7.08 uur Chi Kungs – Warming-up

7.45 uur Einde Drijfveren meditatie & Chi Kungs

Geen tijd om te kijken of vind je het te vroeg? Na 8.05 uur zijn de opnames van de ochtend nog de hele dag te bekijken.
Ik zie er naar uit jullie aanstaande maandag te ont-moeten!

Masterclass Walk of Life

Ben je benieuwd hoe je een verdieping kunt maken om vanuit eigen voorkeur meer in Flow te leven? Kijk dan eens naar de Masterclass Walk of Life. Dit is een minitraject om vanuit jouw Flowtype te leven en te creƫren.