2) Van zelfvertrouwen naar Flow

Vol zelfvertrouwen een belangrijke presentatie geven, moeiteloos een gesprek met een lastige klant aangaan of een sportieve prestatie neerzetten. Wie wil dat nu niet?  Weet jij dat zelfvertrouwen te trainen is?

Zelfvertrouwen krijg je namelijk als je IK-fundament stevig is. En als je IK-fundament stevig is, durf je meer los te laten, ga je vrijuit spelen om je uiteindelijk 100% over te kunnen geven aan ‘dit moment’. Vanuit getraind zelfvertrouwen kom je dan in Flow.

In de onderstaande video’s deel ik twee praktische IK- Tools om zelfvertrouwen te trainen waarmee je de mogelijkheid voor meer flow in je leven creëert.

 

In onderstaande video een eenvoudige en praktische tool om lichamelijke spanning te verminderen of op te lossen.

Wil jij jezelf vanuit zelfvertrouwen in flow brengen?

Kom dan naar de Ik training Inner Fundamentals die één werkdag duurt en wordt gegeven door mij en Veerle van Nes (Verschoor&Oudshoorn). Je traint jezelf om mentaal sterker te worden. De snapkant laten we even los en we werken aan jouw zelfvertrouwen. Je ontdekt welke drie obstakels je te overwinnen hebt en wat i-kracht is. We zetten twee praktische mentale tools in uit de Oosterse krijgskunst, die we hebben vertaald naar het Westen.

Inner fundamentals is een ervaringsgerichte training! Ervaring is immers de beste leermeester. Je onderzoekt eigen wijsheid, in combinatie met praktische tools van ons. Zo haal je echt jouw eigen persoonlijke kracht naar boven.

Wat levert deze training voor jou op?

  • Getraind zelfvertrouwen; letterlijk en figuurlijk steviger staan.
  • Jezelf veilig verklaren onder alle omstandigheden.
  • Het ervaren van meer ontspanning, al vanaf de start.
  • Je persoonlijke flow ontdekken.
  • Niet werken naar piekperformance maar je energie zo inzetten dat deze niet verloren gaat aan opgebouwde spanning. Op deze manier kun je op het juiste moment excelleren.
  • Beter verbinden en afstemmen met anderen.
  • Je ervaart minder druk, met je aandacht meer in het hier en nu.

Praktische informatie

Datum :                         dinsdag 9 november van 09.00 tot 17.00 uur.

Locatie:                         PlukTrainingsLocatie, Dongen

Aantal deelnemers :   minimaal 4 en maximaal 8

Investering :                € 500,= excl. BTW p.p.

Meer weten of direct aanmelden?

Heb jij interesse om deel te nemen aan deze training? Meld je dan direct aan door te mailen naar jeroen@jeroenjonk.com. Heb je nog vragen? Dan kun je ons natuurlijk ook bellen, we informeren je dan graag verder. Ik ben bereikbaar via 06 – 47 89 68 68.